pondělí 11. září 2017

Když láska dostane druhou šanci

Říká se, že když se partneři pohádají, večer mají jít spát už usmíření. Ale co když na sladké smiřování není nálada ani chuť, protože vztah dvou lidí, kteří se ještě nedávno měli rádi, pomalu vyhasíná? Přesně tohle potkalo Zoe a Eda.



Už na sebe neusmívají, společně řeší pouze provozní věci, víceméně si tak trochu lezou na nervy. Rozhodí je i drobné hlouposti a hádky jsou pak na denním pořádku. Po jedné takové banální slovní přestřelce však na Zoe čeká studená sprcha. Už nikdy nedostane šanci k usmíření se svým mužem, protože Ed zahyne při dopravní nehodě.

Až poté si Zoe uvědomí, co všechno pro ni její muž znamenal. Ed byl její životní láska, vysněný idol už od studentských let. A i když jejich vztah procházel krizí, uvnitř ho pořád milovala. Po manželově smrti se proto zcela ponoří do smutku a truchlení. A hlavou se jí honí jediná věc. Kdyby tak mohla… Kdyby tak mohla vrátit čas a udělat spoustu věcí jinak.

Jednoho dne uklouzne a zraní se na hlavě. Po probuzení se nestačí divit. Ocitla se ve svém dívčím pokoji v domě rodičů, dvacet let před nehodou. Dostala Zoe druhou šanci a spolu s ní možnost napravit chyby, jež ve vztahu s Edem udělala?


(Za recenzní e-book děkuji knihkupectví Neoluxor)

Žádné komentáře:

Okomentovat