středa 28. ledna 2015

Tak kopni do tý bedny.... :-)

V prosinci jsme byli nakupovat knihy v ostravském Kosmasu. Nakupily se peníze a bylo je třeba smysluplně utratit. Jak jinak v knihovně než za knihy, že?
Nákupy jsem si užívala, přehrabovala se v regálech, vybírala a občas i odpovídala na dotazy zákazníků, kteří si mě pletli s personálem Kosmasu :). Tedy nejen mě, ale i ostatní kolegyně, se kterými jsme tam byly.

Knih bylo opravdu požehnaně a nezbývalo než čekat, až se zpracují. Aby to bylo rychle, protože to byl opravdu mimořádný kauf, chodili jsme pomáhat i my z provozu. Aspoň jsme si, kromě nám už známého a používaného balení knih, vyzkoušely i jejich razítkování, rozdělování podle toho, kam přijdou a podobné úkony, ke kterým se my, co sloužíme za pultem, běžně nedostaneme.

Chodily jsme s holkama okukovat, co nás vlastně čeká a nemohly jsme se už dočkat. Včera jsme si konečně naši nálož dovezly a začaly zpracovávat zase "po našem" - což znamená kontrolu s dodacími listy, olepení podle žánrů, výběr pro zpracování do naší databáze a samozřejmě nezbytné listování, očmuchávání a prohlížení.

Musela jsem to vyfotit a sdílet. A to prý ještě zdaleka není všechno, za čtrnáct dní repete!!! 

Na první pohled to asi tak nevypadá, ale bedny byly opravdu narvány až na doraz.

3 komentáře: