čtvrtek 25. července 2013

Místo v mém srdci




Andi dlouho hledala dokonalého muže pro život, toho pravého našla až těsně před čtyřicítkou. Ethan je skvělý muž, miluje Andi i své dvě dcerky z prvního manželství, které mu nevyšlo. Jeho žena se potýkala se závislostí na alkoholu a na rodinu neměla čas.  Andi, která miluje rodinný život a po dětech vždy toužila, se snaží vyvdaným dcerkám vytvořit ideální rodinné zázemí.  Zatímco mladší Sophie nevlastní matku zbožňuje, starší Emily ji vidí jako sokyni. Dělá všechno pro to, aby Andi znepříjemnila život.  Ani Ethan není své ženě oporou, a tak Andi  dojde k bolestnému rozhodnutí, že rodinu opustí. Ještě než tak učiní, dojde k události, která ovlivní životy všech.

Překoná  Andi staré křivdy a najde si k nevlastní dceři cestu? 
Jane Green je moje srdcová záležitost, její knížky mám ráda a přečetla jsem všechno, co u nás vydala. 
Stárne se svými hrdinkami, jak se píše na obálkách knih, a je to pravda. V knihách Jane Green najdeme různé typy žen - od ztřeštěných mladých dívek ve stylu Bridget Jones až po matky, které řeší klasické rodinné problémy.

1 komentář:

  1. Tak tuhle knížku jsem četla a bylo to docela drama. S Ethanem bych to asi tak dlouho nevydržela, byl úplně slepý ohledně Emily.

    Rodinné drama s pohádkovým koncem.

    V nastavení si zruš potvrzování komentářů. Protože to opisování slov je na několikrát, jsou blbě čitelná.

    OdpovědětVymazat