čtvrtek 20. června 2013

Před svatbou





Zoe Mooorové se zhroutil svět v okamžiku, kdy ji její snoubenec nechal zbaběle stát před oltářem. Aby se vyhnula starostlivým rodičům a přátelům, vydá se daleko přes oceán do Ameriky jako chůva. Má nastoupit do rodiny realitních makléřů, ale na poslední chvíli dostává zprávu, že se situace mění. Zoe je překvapená, když ji na letišti místo očekávané matky samoživitelky čeká úžasně krásný, ale neskutečně protivný vdovec Ryan, o jehož dvě děti se má Zoe starat.
Začíná tak kolotoč vtipných zážitků, trapasů a nedorozumění, které Zoe dávají pořádně zabrat. Zatímco její malí svěřenci ji zbožňují, jejich otec se tváří, že je Zoe vzduch. Naštěstí má Zoe skvělé kamarádky, které ji podrží nad vodou. Když to mezi Zoe a Ryanem nakonec zajiskří, vrací se na scénu bývalý snoubenec, který svou zhrzenou nevěstu znovu žádá o ruku, a protože ho Zoe celou dobu miluje, dá mu druhou šanci…
Moc milé, oddechové čtení, přesně na léto k vodě, když si nechcete zatěžovat hlavu.
Zoe je mladší verze ztřeštěné Bridget Jonesové a Ryan jakoby z oka vypadl zasmušilému panu Rochesterovi. A tahle kombinace je opravdu neodolatelná. ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat