pondělí 22. června 2009

Dětská literatura

Protože pracuju na dětském oddělení, rozhodla jsem se, že sem tam napíšu i něco o knížkách pro děti. Na stole mám velký štos dětských knížek, které bych si chtěla přečíst nebo alespoň prolistovat.
Jsou to knihy, které jsem kdysi četla a chtěla bych se na ně podívat dnes, s odstupem času. Mám tam i knížky, které jsou pro mě nové a něčím mě zaujmou.

2 komentáře:

  1. Nevěděla jsem kam tuto prosbu mám napsat a tak to píši sem. Nevím jestli máte zkušenosti s knihami od Jennifer Alisonové. Ona píše knihy pátračka Gilda. Já jsem četla všechny díly ale na ten poslední, který se jmenuje mrtvá schránka si už nepamatuju a tu knihu nemám k dispozici. Teď na ní ale mám referát a na internetu nemůžu najít nic o tom příběhu. Jestli s tim máš zkušenosti nebo jsi tu knihu četla tak o ní prosííím napiš. Byla bych ti moc vděčná.
    Předem děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, bohužel knížky této autorky jsem nečetla.Můžu ti jen napsat anotaci k té knížce Mrtvá schránka, ale oč se v ní jedná, to opravdu nevím.
    Gilda Joyceová počtvrté! Naše stále výstřední, nyní skoro patnáctiletá školačka z Detroitu, která již prokázala své parapsychologické schopnosti a má v této oblasti nemalé úspěchy, tráví tentokrát prázdniny ve Washingtonu, většinou v Muzeu špionáže. Gilda je tu na praxi, ale v jejím případě se nemůže pobyt odehrát bez duchů, špionů a rozřešení zajímavého případu.

    OdpovědětVymazat